بهترین دستورات خانگی تخم مرغ عید پاک

[ad_1]

از آنجایی که ما برای عید پاک 2021 هنوز در معرض قفل هستیم (علاوه بر این واقعیت است که مجاز به دیدار شش نفره در خارج از خانه هستیم) تلاش برای ایجاد هدایای تخم مرغ عید پاک خود را ممکن است دقیقاً حواس پرتی شما باشد. . جعبه های بزرگ و بسته بندی های پلاستیکی را فراموش کنید ، این دستور العمل های تخم مرغ عید پاک خانگی کاملا شیک و از همه مهمتر خیلی خوشمزه است – در واقع خودتان را متعجب خواهید کرد که آنها را از ابتدا درست کرده اید زیرا کاملاً جلوه می کنند.

پیش از مشغول شدن در آشپزخانه ، حتماً کیت مناسب داشته باشید – این بدان معنی است که قالب تخم مرغ عید پاک برای بدست آوردن شکل مناسب – (می توانید بسته هایی از دو نیمه یا مجموعه های بزرگتر که شامل قالب های کوچک تخم مرغ نیز هستند را از مکانهایی مانند آمازون و دریاچه تهیه کنید) )

همه چیز آماده است؟ در اینجا دستورالعمل های خانگی تخم مرغ عید پاک مورد علاقه ما را تهیه می کنیم …


شکلات کلاسیک تخم مرغ عید پاک

دستور العمل: غذای بی بی سی

عناصر

  • روغن آفتابگردان ، برای چرب کردن
  • 300 گرم / 10 گرم شکلات تلخ (70٪ جامد کاکائو) یا شکلات شیر
  • آیسینگ رنگی مختلف ، برای لوله کشی

روش

  • داخل هر قالب را با یک تکه حوله آشپزخانه جلا دهید. سپس یک تکه حوله آشپزخانه را با کمی روغن بدون طعم مرطوب کنید ، گل آفتابگردان انجام خواهد داد و داخل هر قالب را با روغن جلا دهید. این باعث می شود که شکلات کاملا صیقلی باشد و همچنین به آزاد شدن شکلات تنظیم شده از قالب کمک می کند.
  • تعدیل شکلات ضروری است – این روشی برای گرم کردن و خنک کردن شکلات برای پوشش یا قالب است. گرمایش و خنک سازی مواد جامد کاکائو را از هم جدا می کند و اطمینان حاصل می کند که شکلات تنظیم شده دارای براقیت و پایان صاف خواهد بود. برای تعدیل شکلات به یک دماسنج پخت و پز ، یک کاسه ضد حرارت و یک قابلمه آب داغ نیاز دارید. شکلات را به قطعات کوچک و یکنواخت خرد کرده و به آرامی در یک کاسه روی قابلمه آب داغ و نه جوش آب کنید. دماسنج را درون شکلات قرار داده و حرارت دهید تا به 43 درجه سانتیگراد برسد. حرارت را برداشته و در دمای 35 درجه سانتیگراد سرد کنید. اکنون آماده استفاده است.
  • در هر قالب قاشق شکلات بریزید. دور آن را بچرخانید تا روکش شود ، در صورت لزوم از برس قنادی استفاده کنید و شکلات اضافی را بردارید. بگذارید تا خودش را بگیرد ، روی یک سطح صاف و پایین ، مانند یک سینی بزرگ ، که با کاغذ روغنی پوشانده شده است. هر قالب را به همان روش پر کنید. باید دو یا سه بار دیگر این فرآیند را تکرار کنید تا یک لایه خوب شکلات در هر قالب ایجاد شود. حدود 20 دقیقه صبر کنید تا شکلات بین لایه ها قرار بگیرد. یک خط کش تمیز یا لبه صاف یک چاقو از روی شکلات بکشید تا هر وقت لایه اضافه می کنید از یک لبه تمیز اطمینان حاصل کنید. این مهم است تا دو طرف تخم مرغ به طور مساوی به هم بچسبند. بگذارید تا در لرد یا جای خنک خنک شود تا خودش را بگیرد.
  • با دقت نیمه تخم مرغ ها را قالب زده و روی یک سطح تمیز قرار دهید و مراقب باشید که شکلات بیش از حد کنترل نشود زیرا از گرمای دستان شما شروع به ذوب شدن می کند.
  • برای چسباندن دو لبه تخم مرغ ، یک ورق پخت را گرم کنید و سپس لبه های دو نیمه را برای چند ثانیه روی آن قرار دهید ، سپس لبه ها را به آرامی به هم فشار دهید.
  • برای تزئین تخم مرغ ها ، یک تخم مرغ را در یک لیوان یا فنجان کوچک بنشینید و در حالی که پیام مورد نظر خود را روی تخم مرغ لوله می کنید ، به عنوان پایه استفاده کنید. می توانید تخم مرغ های خود را در بسته سلفون بپیچید و برچسب بزنید تا آنها را بدهد یا آنها را در یک سبد قرار دهید و به مهمانان ارائه دهید.

نحوه جشن عید پاک در خانه در حین قفل کردن (نکته: شکلات * زیاد است)

جاده تخم مرغ عید پاک

دستور العمل: مجله خوشمزه

عناصر

  • 350 گرم شکلات تلخ با کیفیت خوب ، که به قطعات تقسیم شده است
  • 3 قاشق غذاخوری شربت طلایی
  • 110 گرم کره بدون نمک ، خرد شده
  • پسته 40 گرمی
  • 75 گرم آلبالو خشک
  • بیسکویت 100 گرمی شیرینی ، تکه تکه شده
  • دکمه های شکلات سفید 50 گرمی
  • لوبیای ژله ای 100 گرمی ، به علاوه 75 گرم داخل و اضافی برای سرو
  • 2 لانه مرنگ آماده (تقریباً 25 گرم در کل) ، تکه تکه شده

روش

  • به آرامی 300 گرم شکلات را با شربت و کره در یک کاسه بزرگ ضد حرارت که روی یک ظرف آب به سختی جوشانده قرار داده ، ذوب کنید. آن را از روی حرارت برداشته ، هم بزنید ، سپس به مدت 10 دقیقه خنک کنید. مواد باقی مانده را (به غیر از بقیه شکلات و لوبیای ژله اضافی) هم بزنید تا پوشانده شود.
  • مخلوط جاده سنگلاخی را به طور مساوی روی قسمت داخلی هر نیمی از قالب بزرگ و صاف تخم مرغ عید پاک پخش کنید (نگاه کنید به نوک). (اگر قالب پشتی صاف دارید ، می توانید نصف ها را روی کاسه ها معلق کنید.) اگر لبه های آن صاف نیست – به این معنی که نیمه ها به طور منظم به هم نخواهند پیوست – می توانید آنها را درست کنید در حالی که در یخچال کمی سفت شدند. در صورت نیاز بعداً هر مخلوط باقیمانده را در جای گرم نگه دارید.
  • حداقل 45 دقیقه یا تا زمانی که تنظیم شود خنک شوید. با احتیاط قالب نمی شود.
  • شکلات باقیمانده را در مایکروویو یا روی ظرفی که به سختی آب می جوشد ذوب کنید. لبه های نیمه تخم مرغ را مسواک بزنید. یک نیمه را با لوبیای ژله پر کنید ، سپس نیمه ها را کنار هم قرار دهید و شکلات آب شده بیشتری را از بیرون مسواک بزنید تا مهر و موم شود. با کمی مخلوط رزرو شده ، هرگونه خلا را پر کنید و سپس خنک کنید تا جا بیفتد.
  • برای سرو کردن ، با چاقوی تیز از قسمت بالایی آن برش بزنید تا لوبیای ژله خارج شود. اگر دوست دارید با لوبیای ژله اضافی سرو کنید.

تخم مرمر شکلات سفید

دستور العمل: مجله خوشمزه

عناصر

  • 200 گرم شکلات سفید ، خرد شده
  • 2 قاشق غذاخوری تمشک خشک شده ، یا از گیلاس خشک یا قره قاط استفاده کنید

روش

  • شکلات سفید را در کاسه ای در مایکروویو به مدت 5 – 5 دقیقه در حد متوسط ​​و پایین ذوب کنید و از نیمه به هم بزنید. (روش دیگر ، در یک کاسه روی یک ظرف فقط با آب در حال آب شدن ذوب شود. هم بزنید تا یکدست شود.)
  • کار کردن با هر یک از قالبهای تخم مرغ 6 سوراخ همزمان ، مقداری شکلات ذوب شده را از بالا پر کنید و سپس روی ظرف شکلات را به سرعت برعکس کنید و کمی آن را تکان دهید ، تا شکلات اضافی به داخل آن چکه کند کاسه. هنگامی که قطره چکه شد ، آن را به عقب برگردانید ، و لبه ها را با چاقو و حوله کاغذی تمیز کنید. چند تمشک خشک ، گیلاس یا قره قاط را درون شکلات فشار دهید و شکلات را به سمت پایین فشار دهید تا بتوانید آنها را در قسمت خارجی هر تخم مرغ ببینید.
  • این کار را با قالب دیگر ، شکلات و تمشک ، گیلاس یا قره قاط انجام دهید. خنک شوید تا شکلات در هر قالب تنظیم شود – حدود 15 دقیقه.
  • این کار را تکرار کنید ، تا زمانی که در هر قالب یک لایه دو لایه شکلات سفید داشته باشید ، سپس دوباره برای حدود 1 ساعت خنک شوید ، تا کاملاً سفت شود.
  • به آرامی فشار دهید تا تخمها از قالب خارج شوند. لبه سطح هر تخم مرغ را به طور خلاصه روی یک صفحه ضد حرارت روی یک ظرف آب داغ ذوب کنید و 2 نیمه شکلات را به هم فشار دهید. بگذارید تا تنظیم شود. تزئینات را با روبان و گلهای خشک یا تازه انجام دهید. تخمها تا 10 روز نگه داشته می شوند و در یک جعبه ضد هوای در یک مکان خشک و خنک نگهداری می شوند.

Vegan Chocolate Egg Egg

دستور تهیه: جیمی الیور

عناصر

  • 200 گرم روغن نارگیل
  • 6 قاشق غذاخوری شربت گون
  • 120 گرم پودر کاکائو خام.
  • 2 تا 3 قاشق غذاخوری کره بادام زمینی (اختیاری)

روش

  • روغن را در یک کاسه که روی یک ظرف آب در حال جوشیدن تنظیم شده ذوب کنید. پس از ذوب شدن ، کاسه را با دقت به سطح کار خود منتقل کنید.
  • شربت آگاو (می توانید از شربت افرا یا حتی عسل برای نسخه غیر وگان استفاده کنید) را به روغن نارگیل ذوب شده اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.
  • پودر کاکائو را اضافه کرده و هم بزنید تا یک شکلات مایع و یکدست داشته باشید.
  • کمی از مخلوط شکلات را رزرو کنید ، بقیه را در قالب های مورد نظر خود بریزید و قالب ها را کج کنید تا مخلوط سطح را بپوشاند.
  • قالب ها را در یخچال یا فریزر خود به مدت حدود 20 دقیقه یا تا زمانی که شکلات خوب شود ، بپیچید.
  • قالب ها را از یخچال بیرون آورده و نصف تخم مرغ های شکلاتی را با احتیاط بردارید. با قاشق کره بادام زمینی (در صورت استفاده) برای پر کردن غافلگیر کننده.
  • لبه هر قالب را با شکلات مایع باقی مانده مسواک بزنید ، سپس نصف تخم مرغ را به هم بچسبانید.
  • بگذارید 10 دقیقه بیشتر در یخچال قرار بگیرد ، سپس لذت ببرید!
  • اگر قصد خرید تخم مرغ های شکلاتی سنتی از فروشگاه را دارید ، بهتر است از شکلات تلخ با کیفیت خوب و محتوای کاکائو بالا استفاده کنید ، زیرا حاوی قند کمتری خواهد بود.

تخم های زیبایی برای عید پاک که می خواهیم این بهار را از LookFantastic ، Glossybox و موارد دیگر به دست آوریم


تخم های عید پاک پر شده از فوندانت

دستور العمل: غذای خوشحال

عناصر

برای فوندانت

  • شربت طلایی 200 میلی لیتر
  • 100 گرم کره بدون نمک ، در دمای اتاق
  • 325 گرم شکر مایع ، الک شده
  • sp قاشق چایخوری نمک
  • 1 قاشق چایخوری رب لوبیا وانیل
  • خمیر رنگ خوراکی زرد

برای پوشش

  • 450 گرم شکلات ساده ، خرد شده یا کالت
  • قالب تخم شکلاتی 12 سوراخ با فنجان 5.5 سانتی متر (یا 1 قالب بزرگ)
  • 2 کیسه لوله کشی یکبار مصرف

روش

  • برای تهیه فوندانت ، در یک کاسه متوسط ​​شربت طلایی ، کره ، شکر ، نمک و وانیل را با هم مخلوط کنید تا کاملا ترکیب شوند.
  • یک چهارم مخلوط را در یک کاسه کوچک قرار دهید و مقدار کمی رنگ خوراکی را ذره ذره مخلوط کنید تا به رنگ دلخواه زرده تخم مرغ برسید.
  • هر دو مخلوط را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
  • در این فاصله ، طبق این دستورالعمل ها ، شکلات را ذوب و معتدل کنید. قالب های تخم مرغ را با شکلات ذوب شده پر کنید (طبق روشی که در زیر توضیح داده شده است) ، و شکلات اضافی را ذخیره کنید.
  • بگذارید تا خودش را بگیرد ، سپس قالبهای تخم مرغ را با شکلات ذوب شده بیشتری پر کنید تا یک پوسته ضخیم خوب از شکلات بدست آید.
  • دوباره بگذارید تا خودش را بگیرد ، سپس پوسته های شکلات را از قالب خارج کنید.
  • هر قالب شکلاتی نصف پوسته تخم مرغ عید پاک درست می کند.
  • مخلوط های فوندانت را از یخچال خارج کنید.
  • مخلوط های سفید و زرد را با قاشق در دو کیسه جداگانه لوله کشی قرار دهید و انتهای آن جدا شود.
  • فوندانت سفید را در هر پوسته شکلات لوله کنید و آنها را در حدود سه چهارم راه پر کنید.
  • حالا یک لکه مخلوط زرد را به مرکز نیمی از پوسته ها بریزید. بگذارید تا تنظیم شود.
  • با استفاده از چاقوی داغ یا کفگیر ، طرح کلی یکی از پوسته ها را گرم کنید ، سپس پوسته دیگری را روی آن قرار دهید تا مهر و موم شود ، و یک تخم مرغ عید پاک کامل ایجاد کنید.
  • این کار را با پوسته های باقیمانده تکرار کنید.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>