مقوی قهوه در رسانه های اجتماعی پرطرفدار است و در اینجا نحوه تهیه آن آورده شده است

[ad_1]

اگر قفل کردن یک چیز را ثابت کرده این است که ما می دانیم چگونه در آشپزخانه خلاقیت ایجاد کنیم. طی 12 ماه گذشته ، در حالی که انگلیسی های بی حوصله و بی حوصله انگلیسی ها برای گذراندن وقت در خانه به آشپزخانه می روند ، خلاقیت های آشپزی مانند نان موز ، قهوه دالگونا ، اسپرسو مارتینیس دالگونا ، پروفه و نان ابر در رسانه های اجتماعی رواج داشته است.

ما ممکن است از یک قفل دیگر استفاده کنیم اما این مانع از این نمی شود که افراد خلاق در TikTok و اینستاگرام روند جدید نوشیدنی های قفل را به ذهن متبادر کنند.

Enter: مقوی قهوه. همانطور که از نامش پیداست ، این نوشیدنی شامل قهوه و آب مقوی است و گرچه مشکوک به نظر می رسد ، حدود 8 سال پیش آمریکا را طوفان کرد و به لطف شبکه های اجتماعی دوباره مشهور شده است.

در اینستاگرام ، هشتگ #coffeetonic در هفته از 2k به 8k رشد کرد و در TikTok هشتگ #toniccoffee دارای 6k بازدید است که هر روز به دلیل تغییر فصل و هوا افزایش می یابد.

برای دیدن این تعبیه شده ، باید کوکی های رسانه اجتماعی را تأیید کنید. تنظیمات برگزیده کوکی من را باز کنید.

مقوی قهوه چیست؟

این ترکیب غیرمعمول فقط با قهوه و آب مقوی ساخته شده اما ظاهراً آنقدر همه کاره است که می توانید با یک پاشیدن پرتقال یا دارچین برای یک مشت اضافی از آن لذت ببرید. به گفته متخصصان ، کینین موجود در ماده مقوی ، اسیدیته قهوه را تکمیل می کند و باعث ایجاد لطیف و نرم شدن حباب می شود – و از آنجا که ماده مقوی شیرین خاصیت شیرینی خاص خود را دارد ، نیازی به قند اضافی نیست. آیا این باعث سلامت آن می شود؟ از ما @

برای دیدن این تعبیه شده ، باید کوکی های رسانه اجتماعی را تأیید کنید. تنظیمات برگزیده کوکی من را باز کنید.

قهوه Dalgona را فراموش کنید ، آخرین روند تصرف TikTok “proffee” است و در اینجا نحوه تهیه آن آورده شده است

بنابراین چگونه می توان مقوی قهوه را در خانه تهیه کرد؟

کارشناسان Coffee-Direct.co.uk همه آنچه را که باید بدانید به اشتراک گذاشته اند:

آنچه شما نیاز دارید

  • 170 میلی لیتر آب مقوی
  • 60 میلی لیتر قهوه خنک و خنک مانند Hondu Espresso
  • تکه های یخ

روش

ابتدا آب مقوی را به لیوان خود اضافه کنید و روی آن را با لبه های یخ روی لبه بریزید. بعد ، قهوه را به آرامی روی یخ و مقوی بریزید. با دقت انجام این کار باعث می شود که ماده مقوی در قهوه مخلوط شود و لایه ای از لحاظ بینایی ایجاد کند.

با قهوه دالگونا وسواس دارید؟ در اینجا چگونگی دادن پیچ و تاب اسپرسو مارتینی به نوشیدنی شلاق مورد علاقه خود ارائه شده است

برای مشت اضافی ، یکی از موارد زیر را اضافه کنید:

  • یک فشار آب آهک
  • فشرده گریپ فروت
  • 3 قاشق غذاخوری آب پرتقال تازه فشرده شده
  • یک قاشق چایخوری دارچین
  • یک قاشق چای خوری عسل
  • یک قاشق چای خوری شربت افرا
  • 30 میلی لیتر جین
  • 30 میلی لیتر ویسکی

برای دیدن این تعبیه شده ، باید کوکی های رسانه اجتماعی را تأیید کنید. تنظیمات برگزیده کوکی من را باز کنید.

جیمز کارتر ، متخصص قهوه در Coffee-Direct.co.uk ، توصیه می کند: “حتماً از یک لیوان بزرگ استفاده کنید: قبل از استفاده از مکعب های یخ تا لبه ، آنقدر بزرگ باشید که فنجان خود را با آب مقوی نیمه پر کنید.”

وی همچنین تأکید می کند که سفارش مهم است و افزود: “از افزودن قهوه مستقیم به آب مقوی خودداری کنید. این باعث ایجاد بافتی حباب دار می شود که منجر به کف بیشتر از نوشیدنی می شود. هرگز قهوه را ابتدا اضافه نکنید زیرا یخ را آب می کند و دوباره ایجاد می شود. کف زیاد “

بسلامتی…؟

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>