یک دستور پانکیک ژاپنی آسان که در خانه امتحان کنید

[ad_1]

اگر آدم غذایی هستید و یک فید اینستاگرامی پر از غذاهای خوشمزه و وسوسه انگیز دارید که تهیه آن در خانه بسیار دشوار به نظر می رسد ، احتمالاً در بعضی از مواقع با پنکیک ژاپنی روبرو خواهید شد.

چه چیزی این پنکیک های ژاپنی را بسیار برجسته می کند؟ آنها بسیار ضخیم تر و بلندتر از یک پنکیک معمولی هستند ، با قوام شبیه سوفله ، که باعث می شود تقریباً شبیه پشته ابرهای پنکیک هوایی به نظر برسند. و فقط شما صبر کنید تا وقتی که به آنها برید.

فیلم هایی از آنها که روی تابه های مشبک ساخته می شوند یا در قالب های دایره ای ریخته می شوند ، میلیون ها بازدید را به خود جلب کرده است ، برخی بیشتر شبیه کیک ، دیگران کوچکتر و اندازه پنکیک هستند ، لبه های طلایی و جذاب خود را مستقیماً به شکم های مجازی ما تکان می دهند.

برای دیدن این تعبیه شده ، باید کوکی های رسانه اجتماعی را تأیید کنید. تنظیمات برگزیده کوکی من را باز کنید.

آنها یک غذای اصلی صبحانه در ژاپن هستند و شهرهایی مانند توکیو با فروشندگان زیادی روبرو می شوند که غذاهای خوشمزه را می خورند. خبر خوب برای ما این است که با نزدیک شدن به روز پنکیک ، در واقع تهیه پنکیک ژاپنی خود در خانه چندان مشکل نیست – پیشنهاد ما این است که از قبل برنامه ریزی کنید و چند حلقه کروپت را از Amazon pronto سفارش دهید. اگر می خواهید این کار را به درستی انجام دهید ، باید شکل کاملاً مناسبی داشته باشند. فهمیدم؟

در اینجا یک دستورالعمل پنکیک سالم آورده شده است که یک صبحانه یا دسر خوشمزه را در خانه تهیه می کند

در اینجا یک دستورالعمل آسان پنکیک ژاپنی از BBC Good Food آورده شده است که باید آن را دنبال کنید.

دستور پخت کلوچه ژاپنی

عناصر:

  • آرد 150 گرمی
  • sp قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • 2 قاشق غذاخوری شکر کاستوره طلایی
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 1 قاشق غذاخوری روغن کلزا ، آفتابگردان یا روغن انگور
  • 180 میلی لیتر شیر
  • داش عصاره وانیل
  • اسپری روغن برای پخت و پز یا روغن پخت و پز با طعم ملایم (هر آنچه در خمیر استفاده می کنید)
  • شربت افرا ، بستنی ، بیکن ترد ، توت.

روش

  • آرد و بیکینگ پودر را در یک کاسه الک کرده و شکر را اضافه کنید. در وسط یک چاه درست کنید و تخم مرغ و روغن را به آن اضافه کنید. آنها را درون آرد هم بزنید و سپس شیر را به تدریج اضافه کنید و از یک لیسک استفاده کنید تا مایع را بزنید. همچنین می توانید مقدار زیادی را در مخلوط کن بریزید و آن را بلش کنید. وانیل را هم بزنید. این خمیر بهتر است به سرعت مورد استفاده قرار گیرد.
  • یک ظرف نچسب را روی حرارت ملایم قرار داده و یک یا دو حلقه ناهموار کروپت (به ارتفاع حدود 3.5 سانتی متر) را درون ظرف قرار دهید. ظرف را با روغن و داخل حلقه ها را نیز کمی اسپری کنید (یا مسواک بزنید). آنها را بیش از … پر از خمیر نکنید و سپس در ظرف را بپوشانید و پنکیک ها را به مدت 10 دقیقه با حرارت بسیار کم بپزید. در این زمان قسمت بالای پنکیک باید با حباب های کمی پوشانده شود و در اطراف لبه ها خشک به نظر برسد.
  • خیلی با احتیاط پنکیک ها را برگردانید. این کار را می توانید با برداشتن هر پنکیک حلقه ای آن روی درب و سپس واژگون کردن ظرف روی آنها قبل از اینکه همه چیز را برگردانید و درب آن را بردارید. 1-2 دقیقه دیگر بپزید. در حالی که مابقی خمیر را استفاده می کنید گرم باشید. انباشته و با مواد افزودنی مورد علاقه خود سرو کنید.

رسمی است: اینها 10 بهترین سازنده شکلات داغ برای شبهای دنج هستند

به دنبال گزینه سبکتر هستید؟ ما دستورالعمل کامل پنکیک سالم را داریم.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>